/2Cellos uzimaju predah: Ritam života bio nam je sulud!

2Cellos uzimaju predah: Ritam života bio nam je sulud!

2Cellos nedavno su objavili novi album, no njihove obožavatelje rastužila je vijest da ovaj poznati dvojac – Luka Šulić i Stjepan Hauser planiraju uzeti predah od karijere. Pred njima je velika turneja, a nakon toga će se odmoriti. Luka će se posvetiti obitelji, a Stjepan krenuti u samostalne vode.

“To je bilo suludo. Život, ritam i ubitačan tempo koji smo imali zadnjih osam godina je bio van pameti. Stvarno smo pretjerali. Imati 200 letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po svim kontinentima, snimanja…Jednostavno se moramo maknuti od svega”, priznao je Stjepan Hauser za RTL Exkluziv.

Dečki se spremaju na australsku i američku turneju koja će trajati sve do travnja sljedeće godine, a onda će se, kaže Hauser posvetiti nekim drugim stvarima u životu.

“Napravit ćemo jedan zdrav odmak, rekapitulirati sve u glavi i kada dođemo k sebi, ako ikada dođemo k sebi, možemo nastaviti dalje”, rekao je.

Stjepan Hauser planira nastaviti karijeru u samostalnim vodama. Neki su već iza njega, a posebno mu znači rodni grad, Pula.

“Zadnjih osam godina isključivo sviram kao 2Cellos i ovako izaći iz toga, uopće se usuditi sam svirati u Areni s klasičnom glazbom, je bio sulud potez, ali ja sam lud u glavi i da se usudim riskirati i izlaziti iz komfort zone, napraviti takvo nešto. Baš sam ponosan na sebe”, rekao je Stjepan.

Luka Šulić će vrijeme glazbene stanke pak iskoristiti za obitelj – sina Vala i suprugu Tamaru. Stjepan se još ne vidi kao obiteljski čovjek. Otkrio je i to kakvu ženu traži u životu.

“Nekako se ne vidim u tome, za sada. Možda za 20 godina postanem neki obiteljski, tradicionalni čovjek. Van svih normi i formi koje su nam zadane u životu, tražim nekog tko sve to kuži, tko je izvan svega toga jer sam ja takav. Ako je ta žena u stanju rasti samnom i osvijestiti sve to i vidjeti u kakvom lažnom svijetu živimo i da je sve oko nas hipnoza i iluzija oko nas, onda imamo o čemu pričati’, izjavio je Hauser.

mšm/rtl

Foto: FB