/’35 ZA 35′ Hladno pivo slavi velikih 35 godina karijere u Domu sportova; očekuje nas dva dana svirke legendarnog benda

’35 ZA 35′ Hladno pivo slavi velikih 35 godina karijere u Domu sportova; očekuje nas dva dana svirke legendarnog benda

Jedan od naših najvećih rock bendova Hladno Pivo, kroz cijelu 2022. slavi 35 godina karijere serijom od 35 koncerata, a centralna proslava i vrhunac velike turneje zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, u petak 14. listopada. Ulaznice za petak su rasprodane, no u prodaji su ulaznice za koncert Hladnog piva 13. listopada koji će se također održati u Domu sportova.

Hladno Pivo će u svom gradu obilježiti dugih 35 godina djelovanja velikim dvoranskim koncertom na lokaciji za koju ih vežu neke od najljepših uspomena. Malu dvoranu Doma sportova već su ranije rasprodali u nekoliko navrata, a posljednji puta dva dana, početkom 2018. godine kada su odsvirali odvojene koncerte s različitim set listama. Ovoga puta očekuje nas maratonska svirka Hladnog Piva, a bend će protresti kompletnu pjesmaricu i proći kroz svoju tri i pol desetljeća dugu karijeru.

Koncert povodom velike obljetnice uz hitove iz svih faza karijere podrazumijeva da će bend okupiti nekoliko generacija fanova Hladnog Piva.

Ulaznice za 14. listopada su rasprodane, no u prodaji su ulaznice za koncert Hladnog piva 13. listopada koji će se također održati u zagrebačkom Domu sportova.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Djeca do 7 godina ulaze besplatno, moraju biti u pratnji roditelja koji ima ulaznicu.

Organizator događaja je Los Angeles d.o.o.

Više o događaju i ulaznicama pogledajte na stranicama Eventima.

mšm

Foto: screenshot/YouTube