/Advent na Europskom trgu otvara Natali Dizdar

Advent na Europskom trgu otvara Natali Dizdar

Europski trg ponovno se ispunjava srcima, a u subotu 1. prosinca 2018. godine, opet će privremeno promijeniti ime u ””Jedini trg s 1000 ♥”.’ Početak adventskog razdoblja u Zagrebu obilježit će tradicionalno, koncert renomiranog izvođača. Ove godine pripala je čast jednom od najljepših domaćih glasova, Natali Dizdar.

U svom dugogodišnjem radu, ova priznata glazbenica zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pozamašnog broja glazbenih nagrada.

Mnogobrojni hitovi, poput: ‘Ne daj, ‘Zamijenit ću te gorim’, ‘Grijeh’, ‘Stranac’, ‘Stop’, ‘Nećeš me, zar ne’, i drugi obilježili su njen glazbeni put, a obilježit će i početak adventskih druženja u samom srcu Zagreba.

Atmosferična Natali Dizdar u pratnji banda najbolja je uvertira u ono što vas do 6. 1. 2019. očekuje na svima omiljenoj Europi – spoj retro i modernog štiha, originalna ponuda domaćih i europskih suvenira, probrana gastronomska ponuda i uigrani programi zbog kojih je jedini trg s 1000 ♥, između više od 20 adventskih lokacija diljem grada postao (i ostao) poseban i omiljen.

Ispod 1000 ♥ uz romantičnu Natali uvijek ima mjesta za još koje, stoga se pridružite na otvorenju!

mšm