/‘DOČEK NOVE’ Jedan od najdugovječnijih bendova svojim rock hitovima zagrijat će atmosferu na glavnom zagrebačkom trgu

‘DOČEK NOVE’ Jedan od najdugovječnijih bendova svojim rock hitovima zagrijat će atmosferu na glavnom zagrebačkom trgu

Grad Zagreb na Trgu bana Jelačića organizira doček Nove godine koji je lani zbog pandemije korona virusa izostao. Doček je organiziran u skladu s epidemiološkim preporukama i odlukama koje su na snazi pa će tako prostor predviđen za publiku biti ograđen.

Okupljene građane i goste glavnog grada u Novu će godinu uvesti Psihomodo Pop, mladi izvođači poznati po nastupima u emisijama The Voice i A strana te kvartet trombona Zagrebačke filharmonije koji će izvesti najveće hitove grupe Queen.

Program počinje u 20 sati kada na scenu stupaju Filharmoničari koji će održati koncert posvećen legendarnom britanskom sastavu čije će slavne skladbe izvoditi u posebnim aranžmanima s trombonima.

Nakon zagrijavanja s poznatim rock uspješnicama na pozornicu stižu Filip Rudan, Lu Jakelić, Igor Drvenkar i ostale jake snage i vokali emisija The Voice i A strane. Nastup mladih zvijezda počet će u 21.30 sati.

Nakon izvrsnih “učenika” u 23.30 sati na scenu stupa i jedan od mentora – Davor Gobac i Psihomodo Pop. Jedan od najdugovječnijih bendova uvest će posjetitelje Trga bana Jelačića svojim rock klasicima u novu godinu.

Kako bi svi posjetitelji Trga bana Jelačića sigurno uplovili u novu godinu te kako bi se smanjile gužve na ulazima na kojima će se provjeravati Covid potvrde, publika će u ograđeni dio moći već od 19.30 sati. Za sve posjetitelje osigurana je mogućnost testiranja na adresi Praška 10 koje počinje od 18.30 i trajat će do 00.30 sati. Cijena brzog antigenskog testa iznosi 50 kuna.

mšm

Foto: Pixabay