/‘DOĐI, ISCIJELI’ Glazbenica Tamara Perc ima novu pjesmu snažne poruke: ‘Ona je vapaj, molitva, čežnja…’

‘DOĐI, ISCIJELI’ Glazbenica Tamara Perc ima novu pjesmu snažne poruke: ‘Ona je vapaj, molitva, čežnja…’

Glazbenica Tamara Perc predstavila je svoju autorsku pjesmu ‘Dođi, iscijeli’, kao i istoimeni spot za nju, koja u svakom svom stihu opisuje duboki vapaj čovjeka za Njegovom rukom u svom životu. Nadahnuće za pjesmu Tamara Perc dobila je na jednoj duhovnoj obnovi, kada je voditeljica izgovorila riječi: ‘Dođi, Gospodine Isuse, onaj koga ljubiš, bolestan je’.

U tom trenutku, naglašava Tamara, u svojoj je nutrini uglazbila taj stih i to je pripisala trenutku, ostavivši ga tamo. Ali, Bog je imao drukčije planove. Naime, prijateljica koja je prisustvovala toj duhovnoj obnovi, povremeno je ispitivala Tamaru kako napreduje dovršavanje ‘one’ pjesme, na što je ona svaki put odmahnula rukom, ali priznaje da ju je u srcu ipak počelo kopkati. Stoga je nakon nekoliko mjeseci započela moliti na tu nakanu i riječi refrena samo su krenule.

Tekst i glazbu za ovu pjesmu napisala je Tamara, dok aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Saša Miočić. U spotu redatelja Ivana Ožegovića, uz Tamaru, glumica Ana Rogač utjelovila je protagonisticu koja vapi za Isusovim dodirom, ozdravljenjem i iscjeljenjem, slikovito prikazanim kroz dodire i osjete prirode, prikazujući da je Gospodin svugdje oko nas.

“Ona je vapaj, molitva, čežnja, a u isto vrijeme i zahvalnost i sigurnost da će Gospodin sve izvesti na dobro. Ona je za mene oslonac u ovim, u najmanju ruku, čudnim vremenima, dokaz da je samo Isus taj koji podiže, liječi, ozdravlja, iscjeljuje, i da smo bez Njega nigdje, ali uz Njega možemo sve. Uistinu sve. Želja mi je da ova pjesma/molitva još više potakne čežnju i vapaj za Isusom, da iskrena i raskajana srca padnemo na koljena i zavapimo: ‘Dođi, Gospodine Isuse, onaj koga ljubiš, bolestan je’, te da s vjerom primimo ono što nam On nakon tog vapaja ima dati”, pjesmu snažne poruke opisala je kantautorica Tamara Perc.

“Tamarina pjesma snažno opisuje trenutak u kojemu čovjek stoji pred Gospodinom i vapi, za sebe, za svoje zdravlje, duhovno, duševno, tjelesno. Vjerujem da će ova pjesma biti poticaj mnogima da stanu pred Gospodina te zavape: ‘Dođi, dotakni, iscijeli, pomaži, utješi, zagrli, ohrabri, obnovi, osnaži…’. Te riječi opisuju čežnju svakog čovjeka u nekom trenutku, Tamara je to prepoznala i pripremila je pjesmu koja o tome progovara. Vjerujemo da će se ona ‘vrtjeti’, kako u skrovitosti naših domova tako i na zajedničkim duhovnim okupljanjima”, rekao je Luka Kotlar, A&R diskografske kuće Laudato.

mšm

Foto: Tamara Perc