/FOTO: Matija Cvek i Marko Kutlić najvećim hitovima rasplesali publiku u prepunom pulskom Kaštelu!

FOTO: Matija Cvek i Marko Kutlić najvećim hitovima rasplesali publiku u prepunom pulskom Kaštelu!

Predvodnici mlađe generacije, sjajni pjevači Marko Kutlić i Matija Cvek udružili su snage na zajedničkom koncertu u prepunom pulskom Kaštelu 11. kolovoza i oduševili mnogobrojnu publiku svojim energičnim nastupom i poznatim hitovima.

Prvi je nastupio karizmatični Marko Kutlić koji je potvrdio kako je jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji. Nizao je hitove poput “Budi moja noć”, “Suviše sam njen”, “Uz nju” i “Budiš me”. Publika je u njegovom vokalu uživala punih sat vremena, a potom je pozornicu preuzeo Matija Cvek, glazbenik je čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Već rasplesana publika tako je mogla uživati u njegovim brojnim hitovima kao što su “Ptice”, “Trebaš li me”, “Visina”, “Praviš me ludim” i “Probudi se”. Odličnoj atmosferi pridonio je i Matijin bend The Funkensteins s kojima izvodi kako autorske pjesme tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača poput Bruna Marsa, Stevieja Wondera, Dina Dvornika i Michaela Jacksona.

Marko i Matija otpjevali su i zajednički hit “Zaplesala je s ljetom”, a ovo im nije prvi puta da su udružili snage i na koncertima.

U nastavku pogledajte atmosferu s koncerta.

Maja Šubarić Mahmuljin

Foto: Marin Šubarić