/Josipa Lisac u Laubi pjeva za svoju ljubav Karla

Josipa Lisac u Laubi pjeva za svoju ljubav Karla

Hrvatska pjevačka diva Josipa Lisac svoj će tradicionalni zagrebački koncert u čast Karla Metikoša ove godine po prvi puta održati u Laubi. Već više od dva desetljeća, 10. prosinca rezerviran je za Josipine koncerte za Karla, a prosinačka slavlja glazbe i ljubavi do sada su tako posjetila gotovo sve zagrebačke koncertne dvorane, klubove, sportske dvorane pa čak i prostore na otvorenom.

Prvi veliki Josipin koncert u impozantnoj Laubi također će tradicionalno biti i njezin posljednji u kalendarskoj godini, kojim će završiti još jedna njena izuzetno uspješna koncertna godina. Josipa je ove godine nastupila u Podgorici, Beogradu, Sarajevu, Skopju i na Krku te u Zurichu.

Pred njom su i inozemna gostovanja u Goteborgu, Stockholmu i Munchenu. Posebno se tu ističe koncert u Stockholmu u listopadu, gdje će Josipa nastupiti u sklopu cijenjenog Stockholm jazz festivala.

Ulaznice za koncert u Laubi mogu se kupiti od 24. rujna na Eventim prodajnim mjestima te na www.eventim.hr po cijeni od 230 kuna za sjedenje te 170 za stajanje.

mšm

Foto: Instagram