/Jubilarna 100. izvedba predstave ‘Muškarci.hr’

Jubilarna 100. izvedba predstave ‘Muškarci.hr’

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih predstava „Muškarci.hr“, nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Teatroman i Satiričkog kazališta Kerempuh, proslavila je u nedjelju 9. prosinca u 20 sati, na daskama „Kerempuha“, svoju jubilarnu 100. izvedbu.

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovorit će o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjima.

Igrajući „Muškarce.hr“, temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena.

U sklopu ove jubilarne izvedbe, UO Teatroman, kazalište Kerempuh i njegova glumačka ekipa, od koje su Goran Grgić i Boris Svrtan dugogodišnji rotarijanci, sudjeluje u velikom humanitarnom projektu „Prvi osmijeh“ kojega organizira Rotary klub Zagreb Maksimir.

Cilj projekta je prikupljanje sredstava za nabavu prijeko potrebnog endoskopskog stupa sa sondama za pedijatrijsku gastroskopiju, bronhoskopiju i kolonoskopiju za Kliniku za pedijatriju KBC-a Zagreb-Rebro.

mšm

Foto: Kazalište Kerempuh