/Kazalište ‘Trešnja’ u novoj sezoni časti prvašiće

Kazalište ‘Trešnja’ u novoj sezoni časti prvašiće

Prvi vikend nakon školskog tjedna kazalište ‘Trešnja’ posjetiteljima nudi popust na ulaznice, a prvašićima slobodan ulaz na predstave!

Andersenove bajke, predstava ‘Snježna kraljica’. Svevremensku priču o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju uprizorio je redatelj Paolo Tišljarić prema dramatizaciji poznate književnice Lade Kaštelan. Priča prati čudesno putovanje hrabre djevojčice Gerde koja je spremna učiniti sve kako bi pronašla svoga prijatelja Kaya, koji je netragom nestao. Predstava obiluje plesom, pjesmom, specijalnim efektima i multimedijalnim rješenjima, a namijenjena je djeci od navršenih sedam godina. Izvedba je 8. rujna u 17 sati.

U nedjelju, 9. rujna u 11 sati prikazat će se predstava ‘Najotmjeniji div u gradu’ nastala prema priči vrhunske i nagrađivane autorice slikovnica i priča za djecu, Julije Donaldson. Priču o simpatičnom divu Juri može pogledati i najmlađa publika, već od navršene dvije godine.

Ulaznice se mogu kupiti s popustom od 50 posto samo na blagajni Kazališta po cijeni od 20 kuna. Prvašići imaju slobodan ulaz uz prethodnu rezervaciju i dokument koji potvrđuje da su do 1. travnja napunili šest godina.

mšm