/Kolinda Grabar-Kitarović našalila se na vlastiti račun: ‘Zar je moguće da toliko gestikuliram?’

Kolinda Grabar-Kitarović našalila se na vlastiti račun: ‘Zar je moguće da toliko gestikuliram?’

Već smo pisali o praizvedbi predstave “Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)” Tarika Filipovića i Borisa Svrtana, u režiji Tarika Filipovića. Održana je u subotu, 24. listopada u Satiričkom kazalištu Kerempuh. Predstava je nastala u koprodukciji Kerempuha i FIJI grupe.

Riječ je o predstavi o bivšim predsjednicima i predsjednici, u predstaviKolinda Grabar-Kitarović na večeru zove Ivu Josipovića, Stipu MesićaFranju Tuđmana i Josipa Broza Tita kako bi udruženim snagama, a vođeni bogatim političkim iskustvom, pronašli recept za spas zabrinjavajuće hrvatske situacije.

Bivša predsjednica pratila je predstavu u subotu navečer uživo u kazalištu te je putem Facebooka i preporučila istu. Istaknula je i kako se nasmijala na svoj račun.

“Svakako preporučam Predsjednici&Ca Kazalište Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?!

Ornela Vištica je sjajna! I cijela ekipa predstave. Stereotipi o predsjednicima spleteni u duhovit kolaž. Najdraža scena? Naravno, Moskva, Hrvatski nogometni savez! A i moja Grobnišćina Katedra Čakavskoga Sabora Grobnišćine je konačno ušla na scenu”, napisala je bivša predsjednica.

Bjonda Lučić

Foto: Facebook