/‘PREGRŠT GLAZBE SVIH ŽANROVA’ Slušajte Radio Lisinski, tu vrijedi biti poslušan!

‘PREGRŠT GLAZBE SVIH ŽANROVA’ Slušajte Radio Lisinski, tu vrijedi biti poslušan!

„Lisinski na otvorenome“ sada je dostupan i „u zatvorenome“. Nakon što su ovoga proljeća „otvorili“ Lisinski okruživši ga glazbom od 0 do 24 sata, glazbena uzbuđenja počeli su dijeliti sa slušateljima ma gdje oni bili.

„Lisinski na otvorenome“ širi se i virtualno. Budite online na stranici www.lisinski.hr.

U gornjem desnom uglu na mrežnoj stranici, cjelodnevno dostupan, Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova. Uz Lisinski prisjetite se i odajte počast izvedbama velikih glazbenih umjetnika. Oni su bili, jesu i ostat će s nama uvijek na istoj frekvenciji.

Sa željom da se još više povežu sa slušateljima, pokrenuli su Radio Lisinski, internetski radio na kojem su sabrali klasičnu, popularnu, rock, jazz, tradicijsku… glazbu legendarnih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda i ansambala koji su u prethodnih gotovo pola stoljeća nastupali u Lisinskom.

Za izvedbe komornih sastava i  glasovirske recitale, rezervirali su večernje termine od 21 sat do 8 sati ujutro. 

U dnevnom programu uživajte u najljepšim opernim arijama i simfonijskim djelima u izvedbi najcjenjenijih svjetskih i domaćih orkestara pod ravnanjem dirigentskih velikana, uz virtuozne soliste. Poslušajte kultne pjesme najpoznatijih izvođača koji su oblikovali različite pop i rock naraštaje.

Osim na službenoj stranici Lisinskog, Radio Lisinski uskoro će biti dostupan i na mobilnoj aplikaciji.

mšm

Foto: Lisinski