/Mia Dimšić vraća se u Hrvatsku: Sretna sam što sam uopće nastupala, ne bih mijenjala ništa

Mia Dimšić vraća se u Hrvatsku: Sretna sam što sam uopće nastupala, ne bih mijenjala ništa

Hrvatska predstavnica na Eurosongu Mia Dimšić nije se plasirala u finale natjecanja i sada se vraća kući. Iz Torina je poručila da je sretna i mirna te da ne bi u svojem nastupu mijenjala ni jednu sitnicu.

“Sretna sam i ponosna što smo sve odradili najbolje što smo mogli, što sam oko sebe imala predivne ljude i što sam uopće imala priliku stajati na jednoj takvoj pozornici i proživjeti cijelo to iskustvo”, rekla je Dimšić za Jutarnji list

Natjecanje se nastavlja, no Mia i njezin tim ipak će finale pratiti ispred malih ekrana kod kuće.

“Mislim da smo bili opušteni, dobro raspoloženi i emotivni u isto vrijeme i ne bih ništa mijenjala. Nažalost, ne ostajemo do subote u Italiji nego već danas putujemo u Hrvatsku i bacamo se svatko na svoje predstojeće obaveze”, rekla je prije povratka u Hrvatsku. 

Mijin menadžer i koautor pjesme “Guilty pleasure” Damir Bačić istaknuo je da je tim dao sve od sebe, te da su prošli pola Europe promovirajući pjesmu. Pjevačica je rekla kako je stekla nove prijatelje te je otkrila za koga će navijati u finalu. 

“Gledat ću u subotu, a navijat ću za svoje nove prijatelje Konstraktu (Srbija), Vladanu (Crna Gora), Andreu (Makedonija), Malika (Njemačka) i Maro (Portugal). Neka pobijedi najbolji”, veselo je poručila.

mšm/jutarnji list

Foto: Screenshot/Instagram