/Michael Bublé oduševio obožavatelje u Areni Zagreb: Ponosan sam što prvi put nastupam kod kuće!

Michael Bublé oduševio obožavatelje u Areni Zagreb: Ponosan sam što prvi put nastupam kod kuće!

Michael Bublé, kanadska zvijezda hrvatskih korijena, u Areni Zagreb u ponedjeljak navečer počeo je europsku turneju. Na dvosatnom koncertu u pratnji orkestra od 38 članova otpjevao je svoje najveće hitove, a publici je slao poljupce i fotografirao se s njima.

“Dobra večer! Ponosan sam što sam prvi put došao nastupiti kod kuće. Jako sam sretan i što je obitelj večeras sa mnom jer smo bili na jednom hrvatskom vjenčanju. Večeras ovdje nećete vidjeti pirotehniku, neće zvijezde padati s neba jer ono što vrijedi je glazba”, rekao je Bublé i oduševio 9500 obožavatelja u zagrebačkoj Areni.

Pozdravni govor započeo je poljubivši zemlju čime je odao počast domovini svoga djeda Mihovila, rodom iz Trogira.

Michael Bublé nastup u Hrvatskoj otvorio je hitom “Feeling Good”, a već od prvog takta publika je zapjevala u glas s kanadskom zvijezdom. Redali su se hitovi poput “Haven’t Met You Yet”, “My Funny Valentine”, “Forever Now”, a kako je i obećao, napravio je koncertni spektakl na kojem se slavila ljubav.

Dvosatni nastup popraćen je animacijama, ali i maestralnim izvedbama kako samog Michaela tako i vrhunskog orkestra te glazbenika koji su s njim dijelili pozornicu. Pauze između pjesama kratio je anegdotama, a rasplesani fanovi uživali su u njegovim hitovima iz 20 godina duge karijere.

Buble se u Zagrebu očito dobro osjećao, a ljubav, koju tako često spominje u intervjuima, publici je iskazao šaljući im poljupce i fotografirajući se s njima. Iako se zbog sina Noaha, kojemu je dijagnosticiran rak, na nekoliko mjeseci povukao sa scene, povratničkom turnejom “An Evening With Michael Bublé” pokazao je i dokazao zašto ga smatraju modernim Frankom Sinatrom i jednom od najvećih zvijezda današnjice.  

Bubléova tuneja nakon Zagreba nastavlja se u Pragu, a posljednji koncert imat će u travnju sljedeće godine u Meksiku.

mšm

Foto: Instagram