/‘MORSKI VUK’ Prije dvije godine napustio nas je legendarni Oliver Dragojević

‘MORSKI VUK’ Prije dvije godine napustio nas je legendarni Oliver Dragojević

Na današnji dan 29. srpnja prije dvije godine napustio nas je Oliver Dragojević, nakon što je izgubio bitku s teškom bolešću.
On je bio, možda i najveći glazbenik s naših krajeva, a koliko su njegovu glazbu, ali i moralne vrijednosti cijenili Split, Dalmacija, Hrvatska, ali geografski puno šire, govori i najveći ispraćaj koji je nekome upriličen na ovim prostorima.

Oliver je svojim životom i glazbom dotaknuo mnoge i ostavio neizbrisivi trag.

U čast nezaboravnom Oliveru u Veloj Luci održava se manifestacija ‘Trag u beskraju’. Ovogodišnji program trajat će tri dana. Na ovom koncertu će nastupiti Nina Badrić, Petar Grašo, Petar Dragojević, Dupini, cijela ekipa koja je svirala u Olimpiji.

Bjonda Lučić

U četvrtak je predviđen koncert ”Evo mene među moje” na kojem će mladi izvođači ujediniti snage i zapjevati neke od Oliverovih najpoznatijih stihova.

Bjonda Lučić

Instagram je u srijedu cijeli dan preplavljen fotografijama legendarnog pjevača kojeg se prisjećaju njegovi vjerni obožavatelji, ali i kolege…

“Sve bi da da si tu…”, napisala je Nina Badrić, a nakon toga objavila i fotografiju iz Vele Luke ispod koje je napisala: “Bez ičeg sam na ovom Svitu bilon…. Oliver ❤️”

View this post on Instagram

Sve bi da da si tu…❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Bjonda Lučić

Foto: Bjonda Lučić