/‘OBJEKTIV-NO GRAD’ Na šetnici u Zaprešiću postavljena zanimljiva izložba fotografa amatera s najljepšim kadrovima ovoga grada

‘OBJEKTIV-NO GRAD’ Na šetnici u Zaprešiću postavljena zanimljiva izložba fotografa amatera s najljepšim kadrovima ovoga grada

Popularna zaprešićka šetnica domaćin je ovogodišnje izložbe fotografija “Objektiv-no grad”. Naime, riječ je o već tradicionalnoj izložbi koja se inače postavlja u zaprešićkom Domu zdravlja.

Od pojave pandemije stvoreni su novi uvjeti pa je tako ove godine zbog epidemioloških mjera i cjelokupne situacije Pučko otvoreno učilište odlučilo izložbu približiti građanima i izložiti je na otvorenom prostoru. Ovogodišnja izložba postavljena je u znak sjećanja na nedavno preminulu Višnju Goljački, umjetnicu, spisateljicu, urednicu časopisa i portala te ravnateljicu Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić.

Naime, Višnja Goljački dugi niz godina utjecala je na društvo i podizala kulturu, umjetnost i književnost na višu razinu kroz različite programe i manifestacije u Pučkom otvorenom učilištu Zaprešić, a u mjesečniku Špiglu, časopisu za promociju urbane kulture, sporta i gospodarstva promovirala je teme i ljude Zaprešića.

Preminula je nakon duge i teške bolesti u 65. godini života.

Izložba okuplja zaprešićke fotografe amatere koji su svojim objektivima zabilježili najzanimljivije kadrove ovog lijepog grada.

Organizatori izložbe su Pučko otvoreno učilište i Grad Zaprešić.

Galerija na otvorenom postala je glavna gradska šetnica u Zaprešiću pa kada ste u prolazu, svakako pogledajte zanimljiva djela koja su uokvirila zaprešićke ljepote.

Bjonda Lučić

Foto: Generacija.hr