/‘OSTAVIO SI NAM PRAZNINU’ Parni valjak uoči posljednjeg ispraćaja objavio dirljiva video sjećanja na Akija Rahimovskog

‘OSTAVIO SI NAM PRAZNINU’ Parni valjak uoči posljednjeg ispraćaja objavio dirljiva video sjećanja na Akija Rahimovskog

Parni valjak iznova se oprostio od legendarnog pjevača Akija Rahimovskog koji je iznenada preminuo u 67. godini.

Na svojem službenom YouTube kanalu objavili su video s mnogobrojnim fotografijama Akija Rahimovskog, a prizori su dirnuli mnoge komentatore. 

“Zbogom, prijatelju. Ostavio si nam ogromnu prazninu i veličanstvena sjećanja”, napisali su članovi benda u opisu videa.

Na službenoj stranici Parnog valjka u ponedjeljak su objavljene informacije o posljednjem ispraćaju pjevača Akija Rahimovskog.

“Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog bit će održan u četvrtak, 27. siječnja, u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja”, stoji u objavi.

S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, molimo sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće, dodaju.

Podsjetimo, pjevač Parnog valjka, legendarni Aki Rahimovski preminuo je u subotu u 67. godini.

Rahimovski se rodio u Nišu 1955. godine. Kao tinejdžer je bio član nekoliko sastava, a 1975. s gitaristom i skladateljem Huseinom Hasanefendićem – Husom, Juricom Pađenom, i u suradnji s menadžerom Vladimirom Mihaljekom Mihom, osnivaju “Parni valjak”.

mšm

Foto: Screenshot/Youtube