/Otkazan koncert ansambla LADO u Lisinskom; evo kako do povrata novca

Otkazan koncert ansambla LADO u Lisinskom; evo kako do povrata novca

Nakon što je otkazao koncert u ponedjeljak 16. studenoga, Ansambl LADO s velikim žaljenjem otkazuje i koncert planiran za 20. studenoga u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Kao javna ustanova u kulturi koja se bavi izvedbenom umjetnošću, Ansambl LADO primjenjuje mjere prevencije od širenja zaraze korona virusom čiji je prioritet zaštita zdravlja svojih umjetnika, ističu u svom priopćenju.

“Sudbinu mnogih ustanova koje se bave izvedbenim umjetnostima, a koje su zbog epidemije korona virusom morale odgoditi ili otkazati svoje nastupe, nažalost dijeli i Ansambl LADO. Sada je najvažnije sačuvati zdravlje naših umjetnika i ostalih zaposlenika i ne ugrožavati zdravlje publike. Molimo sve za razumijevanje”, rekla je Ileana Jurin Bakotić, ravnateljica Ansambla LADO.

Povrat za ulaznice kupljene karticom online preko www.entrio.hr bit će izvršene automatski u roku od mjesec dana.

Za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je poslati zahtjev za povrat novca preko web forme koja se nalazi na www.entrio.hr/refund, također u roku od mjesec dana, odnosno najkasnije do 20. prosinca ove godine, kažu iz Ansmbla.

bkk

Foto: Ansambl Lado