/Otkrijte tajne stvaranja glazbe! Poznati glazbeni stručnjaci pokrenuli jedinstvenu edukaciju

Otkrijte tajne stvaranja glazbe! Poznati glazbeni stručnjaci pokrenuli jedinstvenu edukaciju

Postani glazbeni producent ili producentica, koji će svoje ili tuđe glazbene ideje znati uspješno pretvoriti u profesionalno producirane snimke ili skladati i producirati za medije.

Hitovi današnjice, kao i glazba za medije, danas su često proizvod rada u vlastitom domu. Produkcijski programi unutar Londonskog RSL Awards jedinstveni su model i glazbeno-produkcijskih edukacija u Hrvatskoj koji će vam omogućiti da dosegnete profesionalnu razinu stvaranja, skladanja i produkcije glazbe u svom domu ili studiju.

Prva u svijetu

RSL Awards, londonska ispitna tvrtka osnovana 1991. godine, prva u svijetu ponudila je programe za popularnu modernu glazbu uz mogućnost polaganja ispita. RSL Awards ponosni je nositelj programa akreditiranih kvalifikacija relevantnih za područje glazbe i scenskih izvedbenih umjetnosti, koji su od ove jeseni dostupni i u Hrvatskoj.

Sanjate o stvaranju vlastite glazbe ili ste već talentirani glazbenik željan unaprjeđenja svojih vještina? RSL produkcijski programi – RSL glazbena produkcija i RSL skladanje i produkcija za medije, savršeni su načini za otkrivanje svojih skrivenih talenata i razvijanje vještina u skladanju i produkciji glazbe.

Jedinstvene glazbeno-produkcijske edukacije od ove jeseni u Hrvatskoj

Glazbena produkcija

Voditelj edukacije Glazbene produkcije je poznati glazbeni producent s hrvatskom i inozemnom karijerom, Zvonimir Dusper – Dus, koji je kao kompozitor i glazbeni producent svoju karijeru započeo sam još 90-tih stjecati znanja i iskustva u ovom području, od tada je ostvario više od 2000 glazbenih produkcija gotovo svih glazbenih žanrova i oblika, od pop, rock i jazz glazbe, preko glazbe za film, TV i kazalište, pa sve do elektronske i klupske glazbe u kojoj je imao i uspješnu internacionalnu karijeru. Uz Zvonimira Duspera Dusa, predavači na ovoj edukaciji biti će glazbeni stručnjaci Olja Dešić, Zoran Švigir – Švigi, Saša Miočić, Jošua Kovačević, Matko Margan i drugi.

Otkrijte tajne stvaranja glazbe iz snova uz RSL Music Production, vrhunski tečaj glazbene produkcije u kojem će vas iskusni glazbeni producenti provesti kroz sve aspekte stvaranja profesionalnih glazbenih sadržaja, te praktično pokazati kako koristiti najnovije softverske alate i tehnike za snimanje, miksiranje i mastering pjesama, te kako postići zvuk koji osvaja srca slušatelja. Neovisno o vašem glazbenom iskustvu, RSL stručni tim prilagodit će se vašim potrebama i ciljevima. Koja znanja će dobiti i što polaznike sve očekuje ispričao nam je voditelj programa Zvonimir Dusper Dus.

Osim osnovnih i naprednih znanja i vještina sadržanih u odličnim materijalima Rock Schoola, koje ćete uz našu pomoć naučiti i a zatim položiti u ispitu za dobivanje kvalitetnih i priznatih certifikata koji su regulirani sustavom pred-akademskog ocjenjivanja Velike Britanije, naučit ćemo vas i hrpu trikova, a onda ćete, prvo uz našu pomoć, a zatim samostalno, kroz rad na vlastitim glazbenim projektima, korak po korak, doći do onog najvažnijeg, a to je – iskustvo.

Stručno vođena nastava odvija se dijelom kao online predavanja, a dijelom kao praksa u tonskom studiju prema najbližem dostupnom glazbenom studiju partnera RSL Hrvatska. Svaki polaznik imat će mogućnost prakse u jednim od studija partnera u gradovima gdje postoji RSL/Yamaha Music School infrastruktura. Više detalja o programu možete pročitati ovdje.

Edukacija Skladanje i produkcija za medije

Osim edukacije Glazbene produkcije, RSL Awards Hrvatska i partner Studio Maraton kreirali su program Skladanje i produkcija za medije koju vodi kao autor programa i predavač, skladatelj trailer glazbe i glazbe za TV industriju, Silvestar Knežević, uspješan poduzetnik unutar tog specifičnog područja koji surađuje sa brojnim svjetskim izdavačima, u suradnji sa stručnjacima gostujućim predavačima iz područja skladanja, aranžiranja, produkcije i managementa.

Program RSL glazbene produkcija, kao i Skladanje i produkcija za medije mogu profesionalizirati vaš hobi i razviti vještine u produkciji glazbe uz ozbiljne certifikate (Music Production). Namijenjen je svima koji su zainteresirani za razumijevanje cijelog niza vještina bitnih za modernu glazbenu produkciju i skladanje za medije – trailere, glazbe za podlagane i razvijanje glazbenog  poduzetništva. Programi također nude bogato tehničko, praktično i teorijsko znanje koje se može primijeniti u stvarnim scenarijima – bilo da se radi o audio produkciji, produkciji elektroničke glazbe, miksanju, montaži, masteringu, zvuku za medije ili skladanju.

Važno je napomenuti da oba programa veliki akcent stavljaju na stvaranje u kućnim uvjetima, te demistificiraju i deindustrijaliziraju zvanje “glazbenog producenta” dajući, sukladno modernom vremenu u kojem živimo, šansu  svima zainteresiranima, bez potrebe za velikim ulaganjima.

Sudjelovanjem u ovim programima stvorit ćete poznanstva iz svijeta glazbene produkcije i ostvariti potencijalne suradnje s drugim glazbenim entuzijastima, što vam može otvoriti vrata ka novim prilikama.

Ne propustite priliku ostvariti svoje glazbene ambicije i upišite neki od RSL programa glazbene produkcije još danas!

mšm

Foto: promo