/Parni valjak će održati koncert u Akijevu čast; pjevat će jedna od najvećih hrvatskih zvijezda

Parni valjak će održati koncert u Akijevu čast; pjevat će jedna od najvećih hrvatskih zvijezda

Parni valjak u utorak je, nakon smrti Akija Rahimovskog, objavio da otkazuju planirane turneje diljem Hrvatske.

Dodali su da će svima biti omogućen povrat ulaznica, ali i otkrili da će 26. ožujka u Areni Zagreb održati koncert u čast njihovom preminulom frontmenu, a svi koji žele, mogu već kupljene ulaznice iskoristiti za taj koncert.

“Dragi naši, koncerti planirane turneje diljem Hrvatske se otkazuju, a povrat ulaznica bit će vam omogućen na prodajnim mjestima gdje ste ih kupili, napisali su.

“Kao što su mnogi od vas željeli, 26. ožujka u Areni Zagreb održat ćemo koncert u čast Akiju, uz pomoć dragih glazbenih prijatelja. Više detalja o koncertu objavit ćemo uskoro”, dodaju. 

Inače, Parni valjak je za ovu godinu, odnosno do kraja ljeta, bio zakazao deset koncerata. 

Na koncertu će pjevati Gibonni

Kasnije se oglasio i hrvatski pjevač Gibonni, koji je otkrio da će nastupati na koncertu posvećenom Akiju.

“Prijatelj sam s mladićima iz Parnog valjka preko trideset godina i to su odnosi koji odavno nisu kolegijalni, nego gotovo obiteljski. Jučer su me nazvali sa željom da im se pridružim na 2-3 pjesme na koncertu 26.03. u Areni Zagreb u čast našeg Akija i naravno da sam tu za njih”, napisao je Gibonni.

“Sačuvati uspomenu na izvanrednog čovjeka i glazbenika, odati počast nekome tko je sa srcem kao kuća čitav život samo gradio mostove zaslužuje sve što možemo dati od sebe”, zaključio je.

mšm

Foto: Facebook/Parni valjak