/Prljavci u Areni slave 30. godišnjicu legendarnog koncerta na prepunom Trgu

Prljavci u Areni slave 30. godišnjicu legendarnog koncerta na prepunom Trgu

Kultni bend Prljavo kazalište važnu obljetnicu proslavit će nastupom u Areni Zagreb. Zagrebački rock sastav u najveću hrvatsku dvoranu dolazi u organizaciji Star produkcije, a slavljenički koncert održat će se 18. listopada ove godine.

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog nastupa na stadionu u Kranjčevićevoj, Prljavo kazalište ponovno se vraća pred zagrebačku publiku. Jedan od najpopularnijih domaćih rock sastava u najvećoj hrvatskoj dvorani nastupit će 18. listopada 2019. godine povodom 30 godina legendarnog koncerta održanog 17. listopada 1989. godine na tadašnjem Trgu Republike gdje se okupilo više od 250.000 ljudi.

Tako nešto nikada se nije ponovilo, a kultni nastup Prljavog kazališta ostao je upamćen kao jedan od najznačajnijih događaja u hrvatskoj glazbenoj povijesti.

“Nismo ni sanjali da će se na Trgu okupiti više od 250.000 ljudi. Koncert je trebao biti zabranjen, no nisu ga uspjeli prekinuti. Drago nam je što ćemo u Areni proslaviti ovu važnu obljetnicu i zajedno zapjevati hitove s tog koncerta uz spektakularnu produkciju i scenske efekte”, rekao je Jasenko Houra, gitarist i autor mnogih hitova zagrebačkog sastava. 

Bend, koji je na sceni 42 godine i jedan je od najznačajnijih na hrvatskoj glazbenoj sceni tako će na najbolji mogući način obilježiti godišnjicu čuvenog koncerta, a sudeći prema dosadašnjim nastupima zagarantiran je pravi rock spektakl.

Ulaznice za nastup Prljavog kazališta 18. listopada u zagrebačkoj Areni možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

mšm

Foto: mediaFish