/‘VELIKI KONCERT’ Jelena Rozga u zagrebačkoj Areni 17. prosinca

‘VELIKI KONCERT’ Jelena Rozga u zagrebačkoj Areni 17. prosinca

Vrijeme je da Jelena Rozga pokori Arenu Zagreb! Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica sprema veliki i prvi samostalni koncert u najvećoj zagrebačkoj dvorani koji će se održati 17. prosinca 2022. godine.

Ovaj spektakl bit će prilika da 20 tisuća ljudi uglas pjeva Rozgine hitove poput ‘Ne pijem ne pušim’, ‘Sveto pismo’ i ‘Nirvana’, ali i pjesme iz doba Magazina koje su joj obilježile karijeru. Koncert u Areni Zagreb prva je stanica velike regionalne turneje Jelene Rozge.

Rozga je kao pjevačica Magazina doživjela veliku popularnost, a svoj uspjeh potvrđuje 2007. godine na Splitskom festivalu gdje osvaja Grand prix sa pjesmom “Gospe moja”. 

Na Splitskom festivalu 2010., Jelena nastupa s pjesmom “Bižuterija” i pjesma postaje najveći hit ljeta za koji osvaja nagradu “Porin”. Album ubrzo postaje najprodavaniji i dobiva zlatnu ploču od svoje izdavačke kuće.

Tada je započela svoju istoimenu prvu veliku turneju te postala prva žena koja je 11. veljače 2011. rasprodala splitsku Spaladium arenu.

Za Jelenin koncert u zagrebačkoj areni 17. prosinca karte su u prodaji putem sustava eventim.

Organizator događaja je the unique d.o.o. Medijski pokrovitelj je Narodni radio.

mšm

Foto: promo