/‘VIDEO’ Zagrebački učitelj i kantautor objavio novu duhovnu pjesmu ‘Oni koji traže Boga’

‘VIDEO’ Zagrebački učitelj i kantautor objavio novu duhovnu pjesmu ‘Oni koji traže Boga’

Zagrebački učitelj razredne nastave i kantautor duhovne glazbe Josip Ćulumović objavio je novu duhovnu pjesmu “Oni koji traže Boga”. Riječ je o uglazbljenom Psalmu 24. Psalam je uglazbio Zvonko Palić Jonathan te aranžirao Ivan Škunca.

“Učitelji kršćanske duhovnosti kažu da ako nemamo nadahnuća u molitvi, što i kako moliti, da molimo i čitamo psalme. Uostalom, to je često činio i naš Gospodin Isus. Kaže fra Dario Galić da psalmi sadrže sve ljudske osjećaje, radost i patnju, nasilje i mir, strah i povjerenje, koji se predaju Bogu u dubokoj i čvrstoj vjeri, u hvali ili u molbi. Molitva psalama je ulaz u čovjekovu puninu, u sva njegova osjetila i osjećaje, to je sjedinjenje cijelog čovječanstva. U patnji, hvali, plaču, miru i bijesu… mlado i staro zajedno”,  rekao je Ćulumović za Generaciju.

Dodao je kako pjevajući dobivamo posebnu milost.

“Ako još poslušamo riječi sv. Augustina, da tko pjeva dvostruko moli, onda ćemo pjevajući psalme još više milosti dobivati. Ponovno me zapala ničim zaslužena milost, otpjevati jedan divan Psalam 24, koji je prekrasno uglazbio Zvonko Palić Jonathan te predivno aranžirao Ivan Škunca“.

Napomenuo je kako je cijelu pjesmu u divan lyrics video pretvorio mladi nadahnuti glazbenik Kristijan Jalšić

“Dragi prijatelji, pjevajte s nama ovu nadahnutu pjesmu dajući tako slavu Bogu. Ako Vam se sviđa slobodno dijelite dalje. Lijepo je što postojite!”, poručio je Ćulumović za kraj.

Maja Šubarić Mahmuljin

Foto: privatna arhiva/Generacija