/‘VIDEO’ Zagrebački učitelj i kantautor objavio spot za novu duhovnu pjesmu ‘Putem srca’

‘VIDEO’ Zagrebački učitelj i kantautor objavio spot za novu duhovnu pjesmu ‘Putem srca’

Pjesmu “Putem srca”, točnije tekst i glazbu, poklonio mi je moj dragi prijatelj, također duhovni kantautor Zvonko Palić Jonathan. Tekst pjesme je Zvonko napisao daleke 1995. godine i nedostajala su mu još otprilike dva stiha koja je završio prošle godine”, rekao nam je zagrebački učitelj razredne nastave i kantautor duhovne glazbe Josip Ćulumović o svojoj novoj duhovnoj pjesmi i spotu “Putem srca” koji je izašao početkom Korizme.

Opisao nam je kako je pjesma nastala.

“Zvonko je u molitvi, kako mi je rekao, dobio nadahnuće da bih ja trebao otpjevati tu pjesmu. Uz nju mi je poklonio još četiri pjesme koje je čuvao za svoj budući album. Snimili smo pjesmu prošlo ljeto u studiju kod našeg dragog prijatelja, producenta i vrsnog aranžera Ivana Škunce. On je napravio izvrstan aranžman i odlučili smo snimiti i spot za ovu pjesmu”, rekao nam je Ćulumović.

Dodao je kako su odredili da bi trenutak za izlazak pjesme mogao biti početak Korizme, na Pepelnicu 2. ožujka 2022. godine.

“Gostujući u Došašću prošle godine na festivalu “Hodočašće kroz Došašće” u Pakracu upoznao sam predivne, glazbeno talentirane mlade ljude iz sastava Afterlife iz Volodera. Jedan od njih, Kristijan Jalšić je autor scenarija, videa i montaže, dok je pjevačica tog sastava Ivona Bunčić bila glavna glumica u spotu. Zvonko je organizirao trinaestero djece iz svoje ulice da također glume u spotu, a Kristijan neke svoje kolege s fakulteta. Rezultat je predivan video koji slavi našeg Gospodina Isusa Krista”, napomenuo je Ćulumović.

Na kraju se zahvalio i prijateljici Vlatki koja im je pomogla prevesti djecu do lokacije snimanja te bračnom paru Cvetnić, Gorani i Nevenku koji su nahranili cijelu ekipu sa snimanja. Također se zahvalio i vlč. Franji Ćuku, župniku koji je proveo s njima vrijeme snimanja kod kapelice te im dozvolio snimanje, kao i ključarici kapele Veronici.

Maja Šubarić Mahmuljin

Foto: Privatna arhiva/Generacija