/Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma!

Virtualni spektakl klasične glazbe koji možete pratiti iz vlastitog doma!

Blistavi vrhunci opere 17. i 18. stoljeća u izvedbi danas u svijetu jednih od najvećih interpreta – jednog od najpoznatijih ansambala za ranu glazbu Il Giardino Armonico, pod ravnanjem njihova umjetničkog ravnatelja Giovannija Antoninija i vrhunske sopranistice Anne Prohaske imat će i izravni internetski prijenos!

Još jedan koncert iz ciklusa Lisinski subotom približiti ćemo gledateljima koji nažalost ne mogu biti s nama u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ograničen broj posjetitelja naveo nas je da publici koja ne može nazočiti koncertima omogućimo praćenje koncerata online!  Prva dva koncerta iz ciklusa Lisinski subotom koja smo prenosili, oduševili su gledatelje diljem Hrvatske: Bravo! Svaka čast! Ovakvih i sličnih prijenosa svih vrsta glazbe, u ovo teško doba, treba biti još i više! I kad jednom ovo zlo od korone prođe, treba s ovakvim prijenosima nastaviti dalje da koncertu mogu prisustvovati oni koji imaju opravdan razlog nedolaska na koncert uživo! Hvala i samo tako dalje naprijed! Super je što ste omogućili nama koji smo bili spriječeni u prisustvovanju koncertu da možemo u njemu uživati od kuće. Odlična organizacija online praćenja, hvala i više ovoga! 

Koncert je na rasporedu u subotu, 28. studenoga u 19 sati i 30 minuta. Ulaznice za online prijenos, po cijeni od 60 kn, kao i sve dodatne informacije, dostupne su putem sustava ENTRIO. 

bl

Foto: Lisinski.hr