/Zimska škola hrvatskoga folklora seli se na digitalne platforme

Zimska škola hrvatskoga folklora seli se na digitalne platforme

Hrvatska matica iseljenika školu folklora zbog epidemije korona virusa seli na digitalne platforme, izvijestili su na društvenim mrežama.

Matična online škola hrvatskoga folklora ove zime će biti održana online. Riječ je o Zimskoj školi hrvatskoga folklora na kojoj će se obraditi, kažu, “Dinarska zona”.

“Škola se putem ZOOM platforme održava dva vikenda: 30.-31. siječnja 2021. i 6.-7. veljače 2021., s time da se za radionice sviranja tradicijskih glazbala i tambura dogovaraju i drugi termini prema grupi i polaznicima. Za sudjelovanje potrebno je posjedovati računalo s Internetskom vezom, e-mailom i Zoom aplikacijom. Polaznici mogu sudjelovati u svim interaktivnim predavanjima i radionicama bez obzira na upisanu grupu. U grupu tradicijska glazbala i tambure mogu se upisati polaznici koji posjeduju glazbalo, a grupa tambure upisuje početnike i to je prilika za sve koji žele naučiti osnove sviranja tambura. Prijavnica i više info na www.matis.hr pod Programi. Prijave do 18. siječnja 2021.”, stoji u objavi na Facebooku.

bkk

Foto: Facebook