/18-godišnji Roko pobijedio na Dori, no obožavatelji Eurosonga nisu oduševljeni

18-godišnji Roko pobijedio na Dori, no obožavatelji Eurosonga nisu oduševljeni

Mladi glazbenik Roko Blažević (18) pobjednik je ovogodišnje Dore. Njegova pjesma “The Dream”, iza koje stoji njegov mentor Jacques Houdek, prošle je subote u Opatiji proglašena najboljom. Osim pjesme, mladi je maturant puno pozornosti privukao i s bijelim stajlingom koji su krasila anđeoska krila.

Za jedno i drugo odmah su se javili kritičari koji naglašavaju kako je baš sve u vezi Roka i njegove pjesme čisti plagijat. No kada ostavimo takve polemike po strani, činjenica jest kako je 18-godišnjak iznimno glazbeno talentiran, piše Dnevnik.hr.

No čini se kako to neće biti dovoljno za uspjeh na Eurosongu koja će se ove godine održati u Izraelu. Naime, službena stranica natjecanja na Instagramu objavila je kako će Roko biti ovogodišnji hrvatski predstavnik, no komentari mu nisu išli u prilog.

I dok je Houdek uvjeren u pobjedu, veći dio pratitelja ovog glazbenog spektakla nije uvjeren u to, što se vidi po sljedećim komentarima.

“Žao mi je, ali ne”, “Usudi se sanjati da će ovo proći u finale”, “Snovi se ponekad ne ostvaruju”, “Hrvatska se još jednom neće uspjeti probiti do finala”, “Lijepa balada, ali loš izbor”, “Odličan glas, ali pjesma nije ništa posebno”, “Volim vas, Hrvatska, ali ova pjesma zvuči kao da je iz 2009. godine. Ipak, želimo vam svu sreću”, samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod fotografije.

Bez obzira na prve reakcije strane publike koje nisu poticajne, želimo Roku i pjesmi “The Dream” puno uspjeha na Eurosongu!

Pjesmu i Rokov nastup možete pogledati ovdje.

mšm/dnevnik.hr

Foto: FB