/‘DJECA ZA BOLJI SVIJET’ Podržimo utrku brodića u Samoboru u kojoj sudjeluju i osobe s Down sindromom

‘DJECA ZA BOLJI SVIJET’ Podržimo utrku brodića u Samoboru u kojoj sudjeluju i osobe s Down sindromom

‘Djeca za bolji svijet’ pozivaju na Drugu utrku brodića na potoku Gradni u Samoboru koja će se održati u nedjelju, 18. rujna. Utrku organiziraju zajedno s Udrugom za sindrom Down Zagreb čiji članovi su brodiće već obojali i oni već čekaju nove natjecatelje.

‘Djeca za bolji svijet’ naziv je udruge roditelja koji žele aktivno sudjelovati u razvoju svoje djece i pri tome se dobro zabaviti. Udruga je detalje utrke objavila na društvenim mrežama gdje je pozvala građane da im se pridruže.

“Kako sudjelovati? Doći na mjesto za start, kod gradskog muzeja Samobor, malo prije 10 sati 18.09.2022. gdje svi sudionici dobiju mali brodić i startni broj, te čekaju da ih se prozove za start. Na znak starta sudionici puštaju brodiće u potok. Pobjednik je onaj brodić koji stigne prvi do cilja koji se nalazi 100m nizvodno na Gradni.

Za sve sudionike osigurali smo vrijedne nagrade a sudjelovati osim djece mogu i odrasli. Rezervirajte si termin već sada dođite i sudjelujte u ovom jedinstvenom događaju. Vrijeme: 18.09.2022. malo prije 10.00h -12.00h; Lokacija: Potok Gradna kod gradskog muzeja, Ferde Livadića 7, Samobor”, piše na Facebook stranici ‘Djeca za bolji svijet’.

‘Djeca za bolji svijet’ je neprofitna organizacija kojoj je cilj kvalitetnim sadržajima kroz interakciju i druženje s drugom djecom, različitih kultura i porijekla dodatno obogatiti i unaprijediti kreativni razvoj, odgoj i edukaciju djece, vodeći pri tome računa o kvaliteti okoliša, biljkama, životinjama ali i društveno korisnom i humanitarnom radu.

mšm

Foto: Facebook/Djeca za bolji svijet