/Evo što vas sve očekuje danas u srcu Zagreba

Evo što vas sve očekuje danas u srcu Zagreba

Danas ne propustite Zagreb City Challenge, atletski spektakl na glavnom zagrebačkom trgu.

Odbrojavanje do svjetskog atletskog spektakla je završilo. Danas se na Trgu bana Josipa Jelačića po prvi puta održava Zagreb City Challenge, kojim u velikom stilu na zagrebačkoj špici, započinje trodnevni atletski spektakl 72. Boris Hanžeković memorijal. 

Zagreb danas popodne dočekuje vrhunska atletska imena troskokašica, skakačica s motkom i skakača u dalj koji će doticati visine, trčati i skakati u daljine tek nekoliko metara od publike željne sportskog događaja o kojem se već danima priča. Da je sve spremno potvrdili su i organizatori koji su otkrili da se na glavnom zagrebačkom trgu nalazi čak 20 tona pijeska, a kako je Boris Hanžeković memorijal značajan za Zagreb i svjetsku atletiku naglasio je Milan Čolić, voditelj Odjela za programe sporta u Gradskom uredu za obrazovanje, sport i mlade, koji je u ime gradonačelnika Tomislava Tomaševića dao podršku organizatorima.

Koliko impresivno izgledaju skokovi, zalet i doskok iz neposredne blizine pogledajte danas od 14 do 19 sati, uživo na Trgu bana Jelačića ili na Hrvatskoj radio televiziji.

bl

Foto: Pixabay