/Grad Split stipendira učenike i studente sportaše, donosimo detalje

Grad Split stipendira učenike i studente sportaše, donosimo detalje

Nadarene splitske učenike i studente – sportaše Grad Split stipendira i u ovoj školskoj i akademskoj godini, s ukupnim iznosom od 320 tisuća kuna. Proteklih je dana raspisan Natječaj za dodjelu osam stipendija za redovite učenike – sportaše srednjih škola te sedam stipendija za redovite studente – sportaše, a prijave se mogu dostaviti do 15. studenog 2019. godine.

Mjesečni iznos stipendije za srednjoškolce iznosi 600 kuna. 800 kuna je stipendija za studente koji se školuju na splitskim fakultetima, kao i za studente koji se školuju na fakultetima izvan grada, a čije obrazovne grupe postoje i u Splitu. Za one studente koji se pak školuju na fakultetima izvan grada, a čije obrazovne grupe ne postoje u Splitu, iznos stipendije je 1000 kuna mjesečno. U financijski iznos od 320 tisuća kuna ulaze i učenici, odnosno studenti koji se stipendiraju iz ranijeg razdoblja.

Učenici i studenti koji ispunjavaju uvjete Natječaja svoje prijave mogu podnijeti na adresu: Grad Split, Služba za društvene djelatnosti – Odsjek za šport, Obala kneza Branimira 17, 21 000 Split, u zatvorenoj omotnici, s naznakom “Natječaj – stipendiranje športaša grada Splita za 2019. / 2020. godinu”. Poziv za dodjelu stipendija objavljen je na internetskim stranicama Grada Splita.

js

FOTO: Pixabay