/Građani iselili iz Cvjetnog; studentima još jedna prilika da dobiju dom

Građani iselili iz Cvjetnog; studentima još jedna prilika da dobiju dom

Nedavno su objavljeni konačni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu, a dodatnih 433 studenta ostvarila su pravo na sobu. Građani čije su kuće i stanovi stradali u potresu iselili su iz Studentskoga doma Cvjetno, a ima i jedna dobra vijest za one kojima je malo nedostajalo da ostvare pravo na dom.

“Studentski centar u Zagrebu zaprimio je Nalog za demobilizaciju studentskoga doma ‘Cvjetno naselje’. Građani Zagreba koji su bili privremeno smješteni u prva dva paviljona iselili su te su počeli radovi vezni uz čišćenje soba i paviljona, manji popravci te provođenje dezinfekcije prostora.

Nakon što navedeno bude završeno, omogućit će se useljenje studentima koji su zatražili smještaj putem zahtjeva za premještaj (do popunjenja slobodnih kapaciteta), a zatim će doći do spuštanja bodovne granice na sva slobodna mjesta u studentskim domovima Studentskoga centra u Zagrebu”, priopćili su iz Studentskoga centra u Zagrebu.

Nedavno su objavljeni konačni rezultati natječaja za smještaj, a pravo na dom nakon žalbenog su roka ostvarila još 433 studenta, piše srednja.hr.

bkk

Foto: Unsplash