/Hrabri dječak Šimun uspio se probiti do Zagreba; Roditelji: Konačno na hrvatskom tlu

Hrabri dječak Šimun uspio se probiti do Zagreba; Roditelji: Konačno na hrvatskom tlu

Trenutačna globalna pandemija zbog korona virusa ‘zatočila’ je dječaka na Floridi. Iako se činilo da će tamo i ostati,  njegovi roditelji otkrili su da se dječak vratio u Zagreb.

“Šimun vas sve pozdravlja, na putu smo kući! Konačno nogama na hrvatskom tlu! Sada nas čeka dva tjedna stroge izolacije jer mi cijenimo zdravlje, mi znamo što znače dvije godine izolacije, izgubljeni socijalni kontakti i stotine dana ostavljene u bolnici. Ne želimo ih nikome, nikada… Volimo vas sve i iz predostrožnosti vam zahvaljujemo jer ćete biti jaki još ova dva tjedna dok smo u izolaciji. #ostanimodoma#”, objavljeno je na Facebook stranici “Za Šimunov korak”.

Ova dirljiva objava dobila je više od 2.000 lajkova i čak 350 komentara.

“Sretno anđele mali neka vas čuva i pomogne dragi Bog. Molit ću za vas Srdačan pozdrav. Čuvajte se”, samo je jedan od pozitivnih komentara.

Podsjećamo, hrabri dječak Šimun iz Županje krajem kolovoza prošle godine otputovao je na Floridu na operaciju, a zahvaljujući humanitarnoj akciji “Za Šimunov korak”, koja senzibilizirala  javnost za dječaka je izrađena specijalna proteza. 

Nažalost, dogodila se pandemija korona virusa, zbog koje je dječak ostao zatočen u Miamiju, a iako se činilo da će tamo i ostati, njegovi roditelji objavili su lijepu vijest, pozvavši građane da ostanu doma.

mšm

Foto: Facebook/Za Šimunov korak