/Hrvatska osvojila Davis Cup: Doček na Trgu je spreman!

Hrvatska osvojila Davis Cup: Doček na Trgu je spreman!

Hrvatski Davis Cup reprezentativci danas se vraćaju kući iz Francuske, i to s trofejem najprestižnijeg ekipnog natjecanja. Hrvatska je u nedjelju po drugi put u povijesti osvojila Davis Cup i postala posljednja reprezentacija koja je podigla ovaj trofej, s obzirom na to da natjecanje u ovom formatu više neće postojati. Na dočeku će nastupiti Zaprešić boysi i Prljavo kazalište, a program će voditi Mirko Fodor.

Oko 14.20 sati predviđen je dolazak teniske reprezentacije u Međunarodnu zračnu luku Franjo Tuđman, a nakon toga će se uputiti prema Trgu bana Josipa Jelačića sljedećom rutom:

MZL dr. Franjo Tuđman – prilazna cesta MZL – Državna cesta D30 – čvor Kosnica – Domovinski most – Radnička cesta – Heinzelova – Zvonimirova – Trg žrtava fašizma – Račkoga – Trg hrvatskih velikana – zatim kroz Jurišićevu do središnjice slavlja na Trgu bana Josipa Jelačića, piše Dnevnik.hr.

Program na središnjem zagrebačkom trgu započinje u 14 sati, a dolazak tenisača predviđen je za iza 15 sati. Tijekom programa na video zidu je predviđeno praćenje izlaska tenisača iz zrakoplova, ukrcaj u autobus i uključivanje u prijenos iz autobusa.

To će biti idealna prigoda i mladima i starima, posebice ljubiteljima ovog sporta, da pozdrave naše tenisače i osvajače jednog od najcjenjenijih sportskih trofeja. Nakon dočeka hrvatska Davis Cup reprezentacija odlazi na Pantovčak, gdje će biti organizirano primanje u Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja će im uručiti odlikovanja.

mšm/dnevnik.hr