/Imaš dobar glas? Počele su prijave za show ‘The Voice Hrvatska’!

Imaš dobar glas? Počele su prijave za show ‘The Voice Hrvatska’!

Prijave za kandidate treće sezone popularnog HRT-ova glazbenog showa ‘The Voice Hrvatska’ počele su u četvrtak, 23. svibnja. Za ovo prestižno natjecanje mogu se prijaviti svi državljani Hrvatske s navršenih 18 godina i prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Prijave za treću sezonu showa ‘The Voice Hrvatska’ bit će otvorene 30 dana, do 23. lipnja 2019. 

Prijavljivanje kandidata moguće je samo preko web-aplikacije, a sve upute vezane uz način prijave, kao i upitnik za prijavu, kandidati mogu pronaći na web-stranici http://voice.hrt.hr/

“The Voice”, jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, emitirat će se i treću sezonu na Hrvatskoj radioteleviziji. Natjecanje u kojem nisu važni ni izgled ni dob, već samo glas, pratit ćemo kroz 12 emisija – od 7. prosinca 2019. do 22. veljače 2020. godine. Nakon pet emisija audicija, slijede tri emisije nokauta, potom jedno izdanje dvoboja, a kulminacija sezone su posljednje tri emisije uživo, piše HRT.

Predizbori će se održati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Nakon toga show ‘The Voice Hrvatska’ može početi. Izabrani natjecatelji glasovne će sposobnosti pokazati na audiciji pred četiri mentora. Predstavit će, uistinu, samo svoj glas – jer mentori na audiciji ne mogu vidjeti kandidate. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa.

Pritiskom na tipku “Moj glas” mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje – i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene, te se oni prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima – savjetnicima mentora. 

Nakon audicija slijede tri emisije nokauta tijekom kojih se broj kandidata smanjuje na šestero, i to onih šestero za koje mentori smatraju da najviše mogu napredovati tijekom natjecanja.

mšm/hrt

Foto: FB (The Voice Hrvatska)