/Kako putovati besplatno? Urbana mladež ima odgovor

Kako putovati besplatno? Urbana mladež ima odgovor

Svi smo mi negdje čuli da netko putuje po svijetu besplatno, no je li ovaj mit istinit? Mogu li zaista putovati svijetom bez novaca? Tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva na događanju “Kako putovati besplatno” koje organizira Urbana mladež u petak, 30. studenog u 19 sati u Funk Clubu u Zagrebu.

Glavna tema su Erasmus plus projekti za mlade financirani od Europske Unije: European Voluntary Service (EVS), Youth exchanges & Training courses. Saznajte što je to i kako možete biti dio ovih projekata. Ovi projekti nisu vezani za studente, već se svi mladi od 13 do 30 godina mogu prijaviti.

Prezentacije će održati Ana Braunović i Monika Kutri koje su u Urbanoj mladeži na EVS-u. Ana je putem učenja jezika putovala besplatno, a Monika je posjetila neke države prijavom na razne konferencije. Kako su to napravile i kako vi to možete napraviti, saznajte na događanju “Kako putovati besplatno”.

Urbana mladež poziva sve mlade da im se pridruže, a ulaz je besplatan. Sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku.

Događanje “Kako putovati besplatno” je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti.

mšm