/Klaićeva od MR uređaja napravila podmornicu: Više nema straha kod djece

Klaićeva od MR uređaja napravila podmornicu: Više nema straha kod djece

Klinika za dječje bolesti Zagreb – “Klaićeva” jučer je na društvenim mrežama objavila fotografiju koja je izazvala pravo oduševljenje i niz pozitivnih reakcija. Riječ je o maštovitoj ideji i kreaciji koja će pomoći mališanima koji moraju na magnetnu rezonanciju. Fotografiju je ‘lajkalo’ više od 7.000 ljudi, a već ima i preko 300 komentara. Pogledajte zašto…

“Pogledajte našu podmornicu! 

Do prije nekoliko dana bio je to sivo bijeli uređaj za magnetnu rezonanciju u čijem tunelu djeca tijekom snimanja nerijetko moraju provesti i više od 25 minuta i pritome se niti malo pomaknuti. Upravo zbog toga, djecu do 6 godina vrlo često moramo uvesti u opću anesteziju.

Prije dva dana su naši djelatnici po prvi put uspjeli snimiti dječaka od 4 godine BEZ opće anestezije zahvaljujući priči i dojmu da će ploviti podmornicom među šarenim ribicama.

Hvala svima koji su nam pomogli Izone.agency u stvaranju ove dojmljive kreacije i lijepih priča koje tek slijede!”, napisala je zagrebačka Klinika za dječje bolesti na svojoj Facebook stranici.

mšm

Foto: FB