/Mlada Zadranka priznala da je Daruvarcu peta žrtva

Mlada Zadranka priznala da je Daruvarcu peta žrtva

Brutalno premlaćivanje mlade Zadranke Lorene Gurlice zgrozilo je Hrvatsku. Cijela zemlja svjedočila je ovoj strahoti nakon što su objavljene snimke nadzorne kamere iz kafića u kojem je djevojku pretukao Darko Kovačević Daruvarac koji je pušten na slobodu. Ova je odluka zgrozila mnoge, a posebice Zadrane koji su u srijedu održali prosvjed. Lorena je za Provjereno odlučila progovoriti o svemu.

“Stvarno sam bila u šoku. Plakala sam kad sam to vidjela. Smeta mi što kad izađem ljudi gledaju u mene. Svi me prepoznaju, prilaze mi i pitaju jesam li to ja. Prije mene je već pretukao četiri cure, ja sam peta”, kazala je Lorena.

Podsjetimo, Darko Kovačević Daruvarac (31) optužen je da je u Zadru teško pretukao 18-godišnju Lorenu. Prije nekoliko je dana izašao na slobodu jer je istekao zakonski rok koliko osoba može biti zadržana u pritvoru.

No s odlukom Suda da se opasna osoba pušta na slobodu ne mogu se pomiriti građani, koji su zbog toga jučer prosvjedovali u Zadru. Mediji pak izvještavaju da Daruvarcu ovo nije prvi put da je nasilan i da tuče žene.

mšm/provjereno

Foto; Pixabay, Ilustracija