/Nakon kratke i teške bolesti preminula 19-godišnja rukometašica Trešnjevke, klubovi se emotivno oprostili od mlade Eme…

Nakon kratke i teške bolesti preminula 19-godišnja rukometašica Trešnjevke, klubovi se emotivno oprostili od mlade Eme…

Hrvatskim rukometom odjeknula je grozna vijest, preminula je Ema Groznica (19). Ema je bila studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Prije dolaska u Lokomotivu igrala je i ŽRK Brod koji se također emotivno oprostio od Ene kao i Rukometni klub Trešnjevka koji objavio je da je preminula njihova mlada rukometašica.

“U dubokoj boli i žalosti javljamo kako je jučer nakon kratke i teške bolesti preminula naša igračica, suigračica i prijateljica Ema Groznica. Bog sebi bira najljepše anđele. Posljednji ispraćaj naše drage Eme bit će u utorak, 22.06, 17h na gradskom groblju u Iloku. Počivaj u miru Božjem ✝️ Ovim putem klub izražava iskrenu sućut obitelji Groznica. Zauvijek s tobom u mislima. Tvoje Trešnjice”, napisali su iz kluba.

Groznica je bila i studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a s njom su se oprostili i iz Ženskog rukometnog kluba Brod iz Slavonskog Broda.

bl

Foto: Facebook/Instagram