/Naša mlada zvijezda upisala glumačku akademiju i seli u Sarajevo: Od studenata sam čula samo riječi hvale

Naša mlada zvijezda upisala glumačku akademiju i seli u Sarajevo: Od studenata sam čula samo riječi hvale

Mlada zagrebačka glumica Tara Thaller, koja je osim po svojim filmskim i televizijskim ulogama ostala zapamćena kao kandidatkinja posljednje sezone showa ‘Zvijezde pjevaju’, upisala je ove jeseni glumačku akademiju u Sarajevu gdje se uskoro seli.

Tara je ovoga vikenda putem Instagrama podijelila vijest kako je upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu. Inače, Tara je već jednom pokušala upisati akademiju, ali joj to nije pošlo za rukom. Ove godine odlučila je ponovno pokušati i nije pogriješila.

“Na kraju nisam odlučila hoću li se prijaviti na Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu pa se nisam ni stigla prijaviti. Kad sam bila na filmskom festivalu u Sarajevu srela sam brojne studente koji su imali samo riječi hvale o njihovoj akademiji. Sinulo mi je da se imam vremena prijaviti, spremiti i da nemam što za izgubiti, što je na kraju tako i ispalo”, rekla je Tara za 24sata.hr.

Glumica je dodala kako se seli u Sarajevo i to dosta brzo, a trenutno je u traženju stana. Glumački angažman će ostaviti po strani jer prve dvije godine ima zabranu snimanja. No zaključuje, opcija zamrzavanja godine postoji i na toj Akademiji, a da joj se ponudi velika uloga o tome bi razgovarala s komisijom.

mšm/24 sata

Foto: Instagram (Tara Thaller)