/Ogroman interes za besplatnu konferenciju: Već 1300 prijavljenih za Poduzetnički mindset za mlade

Ogroman interes za besplatnu konferenciju: Već 1300 prijavljenih za Poduzetnički mindset za mlade

Prva ovogodišnja konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se putem interneta u četvrtak 29. travnja 2021. godine s početkom u 9 sati.

Program u kojem će sudjelovati niz uspješnih hrvatskih poduzetnika, već je privukao 1300 mladih ljudi. Dio njih radi, mnogi studiraju i idu u srednje škole, a među prijavljenima ima čak i osnovnoškolaca.

Govornici konferencije za koju je prijava besplatna, potaknut će mlade da gaje poduzetnički duh te sanjaju velike snove.

Poticajne poruke uputit će im prof. dr. sc. Stjepan Orešković, Damir Sabol i Kristina Ercegović.

Odgovor na pitanje kako pokrenuti svoj san, pokušat će doznati moderatorica Bojana Božanić u razgovoru s inovatorima Ivanom Mrvošem i Stjepanom Talanom.

O vezi inovativnosti i uspješnosti govorit će dr. sc. Siniša Marijan.

Martina Pandžić SkokoMartina ŽivkovićIvan NaukovićDragoljub Božović sudjelovat će u panelu naziva Sanjaj velike snove.

Razmišljaj dugoročno, djeluj kratkoročno – tema je razgovora koji će voditi Ivana Gažić i Lada Tedeschi Fiorio, a Učini ili ne, pokušaj ne postoji – naziv je rasprave koju će Gordana Nikolić voditi s Ivanom ZubakomTanom ZimmermannAnom Bilić.

Filip Vrhovnik u čijem Digitalnom učeničkom inkubatoru trenutačno sudjeluje 1800 učenika i učitelja iz cijele zemlje, priprema govor s temom Koja je glavna valuta za budućnost, a Ante Lučić tradicionalno vodi Start up Mindset.

Mislav Malenica i Jan Štedul, predstavnici udruge CroAI, otkrit će zašto misle da je baš Hrvatska raj za mlade koji se bave razvojem umjetne inteligencije.

U programu će sa zanimljivim gostima sudjelovati i Mislav Balković te Berislav Horvat.

Prijave za konferenciju stižu iz cijele Europe – od Švedske i Velike Britanije preko Francuske do zemalja na jugoistoku kontinenta. Djevojke pokazuju veće zanimanje za konferenciju od mladića. One čine 55 posto prijavljenih.

Prijave su moguće putem poveznice: https://mindset.poduzetnik.biz/poduzetnicki-mindset-za-mlade-online/

Konferenciju Poduzetnički mindset za mlade organizira medijska platforma Poduzetnik u suradnji s programskim partnerom EY.

bl

Foto: Prorsus komunikacije