/Studenti došli na jedinstvenu ideju i snimili promo video

Studenti došli na jedinstvenu ideju i snimili promo video

Dosad nitko nije snimio promotivno-turistički film na engleskom jeziku o gradu na rijeci Dravi i svim njegovim ljepotama. Osječki studenti odlučili su to ispraviti i napravili odličan video naziva ‘Walking Osijek’. Jeste li znali da je riječ o hrvatskom gradu koji ima najviše parkova i zelenih površina?

Osječka Tvrđa, katedrala sv. Petra i Pavla, šetnica uz Dravu i Europska avenija neki su od predloženih destinacija koje treba posjetiti svaki turist kada dođe u Osijek.

Prijedlog je to grupe diplomata Ekonomskog fakulteta iz Osijeka – Antonija Kursara, Ivana Kovača, Nikoline Džanko, Ive Bilić, Mislava Šljivca, Jelene Knežević, Ive Kreninger i Mirele Čuk, koji su s mladim orahovačkim snimateljom Matijom Pospihaljem te pod mentorstvom profesorice Sande Katavić-Čaušić snimili promotivni turistički film Walking Osijek, piše Dnevnik.hr.

Na snimanje ovog videa su se odlučili jer su shvatili da ne postoji profesionalni turistički film o Osijeku na engleskom jeziku, ali i kako bi obilježili Europsku godinu kulturne baštine.

Video možete pogledati OVDJE.

mšm/dnevnik.hr

Foto: Wikipedia, Mister No