/‘POČIVAO U MIRU’ Pravni fakultet zavijen u crno, preminuo student: Bolest je ipak bila jača…

‘POČIVAO U MIRU’ Pravni fakultet zavijen u crno, preminuo student: Bolest je ipak bila jača…

Tužna vijest stiže sa zagrebačkog Pravnog fakulteta – nakon borbe s opakom bolešću, u četvrtak je preminuo student Kristian Jukić.

“Drage kolegice i kolege, prenosimo vam tužnu vijest. Danas nas je napustio naš dragi kolega i prijatelj Kristian Jukić. Kristian nas je nažalost napustio nakon bitke s opakom i teškom bolesti. Mnogo dobrote zasadio je na ovom svijetu, a sada će mirno živjeti u vječnosti. Počivao u miru Božjem”, poruka je kojom se u četvrtak od svog kolege Kristiana oprostio Studentski zbor Pravnog fakulteta.

Igrajući nogomet, 19-godišnji Kristian je primijetio bol u nozi. Majka ga je nagovorila da ode na pregled te je uskoro saznao kako je zapravo jako bolestan. No i nakon teške dijagnoze, kažu prijatelji, ostao je jakog duha.

Na zimu je pokrenuta humanitarna akcija prikupljanja sredstava za liječenje u inozemstvu. Akciji se kasnije priključio i Studentski zbor Pravnog fakulteta, a sredstva je donirao i sam fakultet. Ipak, opaka bolest bila je jača, piše Srednja.hr.

Posljednji ispraćaj studenta koji je digao na noge sve prijatelje i kolege bit će u ponedjeljak, 3. kolovoza u 11.40 na groblju Miroševac.