/‘VIDEO’ Klaunovi doktori osmislili šaljivu online emisiju za djecu

‘VIDEO’ Klaunovi doktori osmislili šaljivu online emisiju za djecu

U kreativnoj produkciji Crvenih nosova klaunova doktora, osmislili su emisiju za djecu koja će se emitirati na njihovom YouTube kanalu.

“S velikim veseljem najavljujemo dolazak Klauntene, klaundoktorske emisije koja donosi smijeh, radosti i optimizam gdje god bili. Posvećena je djeci koja su posebno pogođeni situacijom koju je izazvala pandemija. Cilj nam je pružiti smijeh i trenutke veselja i razbibrige uz Klauntenu”, stoji u priopćenju Crvenih nosova.

Predstava se može premijerno pogledati ovu subotu, 30. siječnja, u 10 sati. Riječ je o prvoj klaundoktorskoj emisiji Klaunteni na “crvenonosnom” YouTube kanalu.

Predbilježiti se možete na linku.h

Trajanje prve emisije je do osam minuta, a emisija je osmišljena kao šaljive vijesti koje su priredili klaunovi doktori iz Rijeke (upoznajte ih na ovom linku), ali svaki mjesec će novu Klauntenu osmišljavati drugi tim klaunovadoktora iz Hrvatske.

Umjetnički odjel naumio je za svaku emisiju osmisliti novo iznenađenje za male gledatelje pa će se prolaziti kroz razne forme šaljivih vijesti prepunih klaundoktorskih dosjetki koje se isprepliću kroz različite teme poput; vremenske prognoze, modnih savjeta, beauty tretmana, fitnesa u zatvorenom ili sporta i slično. Svaka emisija biti će različita te će ju koncipirati dva ili tri klaundoktora. Teme su obrađene u crvenonosnom stilu koji se temelji na humorističnoj igri.

Klauntenta, YouTube

bkk

Foto: Crveni nosovi