/‘RALLY POREČ’ Viliam Prodan nakon pobjede najavio tijesnu završnicu Prvenstva Hrvatske: ‘Mi ćemo dati sve od sebe’

‘RALLY POREČ’ Viliam Prodan nakon pobjede najavio tijesnu završnicu Prvenstva Hrvatske: ‘Mi ćemo dati sve od sebe’

Već ionako tijesna završnica Prvenstva Hrvatske u rallyju nakon odlično odvožene utrke u Poreču ovog vikenda postala je još neizvjesnija. Bilo je napeto do samog kraja, a pobjedom u Poreču rally as Viliam Prodan na korak je bliže titule prvaka Hrvatske.

Buzetsko zagrebački tandem AK Opatija Motorsporta Viliam ProdanZoran Raštegorac osvojili su prvo mjesto i završili ispred mladog Austrijanca Kramera i time osigurali mogućnost osvajanja prvenstva i završnicu koja će biti pravi oktanski spektakl.

Nakon troboja za ukupan poredak Šebalj-Prodan-Kramer i odvoženih brojnih kilometara na utrkama kroz rujan za Prodana nema ljepšeg završetka rujna.

“Od samog starta smo odlično krenuli, unatoč promjenjivom vremenu u kojem su se kiša i sunce izmjenjivali svakih sat vremena. Iduće natjecanje Prvenstva Hrvatske očekuje nas na Grobniku u Čavlama, sredinom studenog tako da sad imamo mjesec dana za treninge i pripreme za zadnje natjecanje. Mi ćemo dati sve od sebe pa neka najbolji pobjedi!”, nakon pobjede rekao je Viliam Prodan i najavio borbu za naslov.

mšm

Foto: promo