/STAR FILM FEST: Želite li naučiti osnove snimanja?

STAR FILM FEST: Želite li naučiti osnove snimanja?

Star Film Fest je sinonim za film, zabavu, glazbu, umjetnost općenito, ali i za kreativne i korisne radionice koje savršeno upotpunjuju vruće festivalske dane. Stoga se svi pozivaju da osiguraju svoje mjesto na radionicama.

Drugog festivalskog dana, 4. rujna održat će se radionica snimanja pod vodstvom snimatelja Filipa Tota.

Ovdje ćete moći naučiti osnove snimanja kroz otvorenu formu glazbenog spota, pa Vašoj mašti neće biti nametnute granice. Izdvojite li malo vremena i pažnje, upoznat ćete se s korištenjem kamere i osnovnim snimateljskim vještinama. Kako pronaći savršeno svjetlo? Što sve može objektiv? Jeste li kadri uhvatiti dobar kadar?

Odgovore na ova i još bezbroj pitanja pronađite u 11.00 sati u Kazalištu 21, ali i online na našoj službenoj stranici. Sve snimljeno imat ćete priliku montirati već idućeg dana, kada redateljsku palicu preuzima montažerka Sara Gregorić.

Neka Vaš glazbeni spot nalikuje djelima vrhunskih filmaša ili neka bude sasvim originalan i neviđen. Vi odlučujete! Saznajte kolika je moć montaže i ne propustite ovu radionicu s početkom u 14.30 u Kazalištu 21 i online.

FOTO: Star Film Fest