/Studentice iz udruge Hrabre njuške zbog dugova traže pomoć: Dok neki skijaju, mi smo na tankom ledu

Studentice iz udruge Hrabre njuške zbog dugova traže pomoć: Dok neki skijaju, mi smo na tankom ledu

Tina, Marina i Ivana iz udruge Hrabre njuške trebaju pomoć. Ove tri studentice od svibnja 2018. godine djeluju kao udruga koja pomaže životinjama. Napuštene životinje smještaju u svoje domove i pomažu im pod svaku cijenu – doslovno. To ih je dovelo do trenutnog stanja i duga od 25.000 kuna zbog čega su jučer na Instagramu objavile emotivan apel.

“Dok neki skijaju, mi smo na tankom ledu”, započele su svoju priču. “Dok neki primaju novogodišnje čestitke, mi dobivamo prozivke iz ambulanti. Dok neke muči za koga će glasovati, nas muči komu ćemo spasiti život. Dok neki razmišljaju kamo će na ljetovanje, mi razmišljamo hoćemo li do ljeta uopće postojati. Da, same smo izabrale život kakav živimo. Nitko nas nije natjerao na “sve ovo”. Bile smo svjesne u što se upuštamo, bile smo svjesne što nas čeka, bile smo svjesne da će biti teško. Ali, trenutno hodamo po rubu i pitanje je – kad ćemo pasti.”

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

⚠️ POZIV UPOMOĆ ⚠️ Dok neki skijaju, mi smo na tankom ledu. Dok neki primaju novogodišnje čestitke, mi dobivamo prozivke iz ambulanti. Dok neke muči za koga će glasovati, nas muči komu ćemo spasiti život. Dok neki razmišljaju kamo će na ljetovanje, mi razmišljamo hoćemo li do ljeta uopće postojati. Da, same smo izabrale život kakav živimo. Nitko nas nije natjerao na "sve ovo". Bile smo svjesne u što se upuštamo, bile smo svjesne što nas čeka, bile smo svjesne da će biti teško. Ali, trenutno hodamo po rubu i pitanje je – kad ćemo pasti. U zadnje vrijeme nam je najteže do sada. Uz tolike njuškice koje imamo na skrbi, reakcija na društvenim mrežama gotovo da i nema. A to je jedini način na koji možemo raditi. Možete li nam pomoći? Molimo vas. Jednom tjedno odaberite bilo koju njuškicu i podijelite. Možda baš vi budete ključni da ta životinjica nađe dom ili da joj se spasi život. Kada je riječ o donacijama i financijskoj pomoći, dovoljno je reći da smo u dugu preko ❗25.000,00kn❗. Uvijek se kolektivno misli "ma uplatit će netko drugi", uvijek se kolekvitno misli kako je donacija od par kuna sramotna. A kad bi samo trećina od vas 7500 idući tjedan uplatila na naš račun – samo za jednu kavu – dug bi bio riješen za čas. Molimo vas, ali stvarno smo očajne… Lajkajte, sherajte, donirajte nešta sitno. Jer trenutno je u pitanju hoćemo li moći nastaviti s radom. Udruga "Hrabre njuške" Privredna banka Zagreb IBAN: HR4223400091110951628 Svrha: DONACIJA Model: 00 Poziv na broj: datum uplate SWIFT: PBZGHR2X Paypal: hrabre.njuske@gmail.com KEKS pay: 0994513163 Bez vas ne možemo postojati. Pa, je li ovo naš KRAJ? #hrabrenjuske #cat #catsofinstagram #catstagram #cats #catlove #cats_of_instagram #cats_of_world #catlover #catlovers #animals #feline #adopt #rescue #adoptdontshop #udominekupuj #udomime #udomi #dog #doglover #dogstagram #help #helpneeded #sos

Objavu dijeli Hrabre njuške (@hrabrenjuske)

Dodale su da trenutno prolaze najteži period i pozvale ljude da na svojim društvenim mrežama podijele njihove dlakave štićenike kako bi proširili glas da ih zaista puno treba novi dom. Zamolile su svoje pratitelje i da doniraju novac jer ako ne uspiju otplatiti dug pitanje je hoće li više postojati, prenosi Super1.

Ako želite donirati Hrabrim njuškama, više informacija saznajte na njihovim Facebook stranicama.

mšm/super1

Foto: Facebook