/TOOL FAIR XIII – #PowerUp! u Splitu

TOOL FAIR XIII – #PowerUp! u Splitu

TOOL FAIR XIII – #PowerUp! pružit će poticajno okruženje za različite pristupe i prakse za one koji rade na poticanju osnaživanja mladih s naglaskom na ljudska prava, aktivno sudjelovanje, interkulturalni dijalog, socijalnu uključenost i mentalno zdravlje.

TOOL FAIR XIII – #PowerUp! održat će se od 12. do 16. studenog u Splitu, poziva na svojim stranicama Udruga mladih Mladi u EU.

Fokus ovogodišnjeg izdanja ima za cilj razviti kroz inovativne pedagoške pristupe – kvalitetu i raznovrsnost alata za učenje koji će osposobiti mlade ljude da stvaraju inkluzivne zajednice u kojima žive.

Ciljevi:
– Povećati kritičko mišljenje sudionika kako bi mogli odgovoriti na izazove u skladu s prioritetima mladih Europske komisije (interkulturalni dijalog, sudjelovanje u društvenom i političkom životu, socijalnu uključenost, poduzetništvo i zapošljivost itd.),
– Pridonijeti cjelokupnoj europskoj strategiji osposobljavanja u okviru “Strategije Europske unije za mlade: ulaganje i osnaživanje” kroz alate SALTO za učenje

Tema:

Ljudska prava
Aktivno sudjelovanje
Interkulturalni dijalog
Socijalno uključivanje
Mentalno zdravlje

Za više informacija i prijavu kliknite OVDJE!

mšm/mladi-eu.hr