/Traže se kandidatkinje za novu Miss Hrvatske, evo gdje se možete prijaviti!

Traže se kandidatkinje za novu Miss Hrvatske, evo gdje se možete prijaviti!

Traži se nova Miss Hrvatske! Ako imate između 16 i pol i 26 godina, možete postati dio tima Direkcije Miss Hrvatske i dobiti priliku da postanete Miss obitelj i ponosno predstavljate našu zemlju pred očima cijelog svijeta. 

Iza Izbora za Miss je 28 godina tradicije, iskustva i napretka, 28 djevojaka koje su imale čast predstavljati Republiku Hrvatsku na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu – Miss World.

Djevojke su osim ljepote imale karakter i karizmu, ali i pokazale svijetu svoje kvalitete, običaje i kulturu koju nose u svojim srcima. Njihov put nije bio lagan, puno su radile, ulagale i učile, ali i ostvarile.

Zajedno sa Direkcijom Miss Hrvatske ostvarile su svoje ciljeve i snove te se upisale u 28 godina tradicije koje ovaj Izbor njeguje i stvara. Sada je vrijeme da se pronađe novu Miss Hrvatske, koja će naslijediti Katarinu Mamić koja je Lijepu našu predstavljala prošle godine u Londonu. 

Sve djevojke koje žele postati dio lijepe i bajkovite priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikad nisu bile, ovo je njihova prilika.

Ako imaš između 16 i pol i 26 godina, možeš postati dio tima Direkcije Miss Hrvatske i dobiti priliku da postaneš Miss obitelj i ponosno predstaviš našu zemlju pred očima cijelog svijeta. 

Sve djevojke koje žele okušati sreću, pokazati svoju ugodnu vanjštinu ali brojne druge kvalitete koje imaju, mogu se prijaviti putem stranice www.miss.hr, ili direktno na prijavnicu.

mšm

Foto: Boris Mataković