/‘VELIKA TUGA’ Škola se oprostila od učenika (17) poginulog u teškoj željezničkoj nesreći: ‘Po dobru te pamtimo…’

‘VELIKA TUGA’ Škola se oprostila od učenika (17) poginulog u teškoj željezničkoj nesreći: ‘Po dobru te pamtimo…’

U mjestu Rajić kod Novske u petak navečer došlo je do jedne od težih željezničkoj nesreća u kojoj su život izgubile tri osobe. Među njima je i mladi Filip Pezić (17), učenik Tehničke škole Požega. Iz škole su se od omiljenog učenika oprostili dirljivim riječima.

Tužna vijest stiže iz Tehničke škole Požega. U 18. godini života preminuo je njihov učenik Filip Pezić. Bio je učenik 3. e razrednog odjela, a preminuo je u teškoj željezničkoj nesreći koja se proteklog petka dogodila kod Novske.

“Filip je bio izvrstan učenik, genijalac, praktičar. Učenik s kojim smo se ponosili kroz mnoga natjecanja. Bila je čast poznavati Filipa. U našim je životima ostavio neizbrisiv trag. Po dobru te pamtimo, s ljubavlju i poštovanjem spominjemo”, poručili su iz škole.

Filip Pezić, Tehnička škola Požega

Dodali su kako će Filip biti sahranjen u srijedu u 13 sati na gradskom groblju u Novskoj, a učenici i nastavnici Tehničke škole Požega na sahranu će se uputiti organiziranim prijevozom.

Podsjetimo, uz Filipa su u nesreći smrtno stradali 52-godišnjak i 60-godišnjak, dok je ozlijeđeno 11 putnika koji su putovali putničkim vlakom, a isto tako liječnička pomoć je pružena i strojovođi teretnog vlaka. Dvije osobe su teže ozlijeđene, a devet lakše.

mšm

Foto: Pixabay, ilustracija