/VELIKI TV TRANSFER – Doris Pinčić Rogoznica otkrila zašto je napustila RTL

VELIKI TV TRANSFER – Doris Pinčić Rogoznica otkrila zašto je napustila RTL

Doris Pinčić Rogoznica, nakon gotovo šest godina prelazi na Hrvatsku radioteleviziju. Veliki transfer potvrdio je i RTL.

Od 1. veljače Pinčić Rogoznica i službeno će postati novo HRT-ovo voditeljsko pojačanje te je za sada dogovorila da će se pridružiti voditeljskoj ekipi “Dobro jutro, Hrvatska”, a povjeren joj je odmah i prvi veliki projekt – vođenje ovogodišnje “Dore”.

To bi trebao biti tek jedan u nizu spektakala koje će raditi, ako je suditi po HRT-ovom službenom priopćenju.

“Odlučila sam izaći iz svoje zone komfora, to je jedini razlog zašto sam odlučila otići s RTL-a. Mislim da je HRT veliki sustav koji nudi jako puno prilika, a moram priznati da mi se svidjelo kako razmišlja glavni urednik HRT-a Bruno Kovačević o razvoju javnog servisa.

“Ja sam u godinama kada imam vremena dati si priliku i vidjeti što sve mogu, jer mene televizija kao medij silno zanima. No, nije to bila odluka koju sam donijela olako, bilo je tu puno neprospavanih noći, kao i uvijek kada donosim neke odluke u životu. Pokušavam uvijek sve sagledati sa svih strana, tu sam strašno studiozna, tako je bilo i sada, ali na kraju imam osjećaj da sam odlučila intuitivno, početkom ove godine “, rekla je voditeljica za Jutarnji list.

mšm/jutarnji list

Foto: Instagram