/VIDEO – Mladi glazbenici snimili verziju ‘Moje domovine’ kakvu još niste čuli

VIDEO – Mladi glazbenici snimili verziju ‘Moje domovine’ kakvu još niste čuli

Učenici Glazbene škole Požega pod stručnim vodstvom Damjana Pirovića, inače umjetničkog direktora Požeškog tamburaškog festivala, snimili su svoju verziju “Moje domovine”, kakvu još niste vidjeli. Učenici su je otpjevali “na daljinu”, svatko iz svog doma.

“Ta je pjesma već bila potpora svim stradalima u Hrvatskoj i onima koji se na prvoj crti nose s izazovima koji su danas pred nama pa je nekako i nam bila prvi i logičan izbor pa smo se u svom aranžmanu predstavili Hrvatskoj”,  rekao je ravnatelj škole Alen Kovačević, gostujući u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”, piše hrt.hr.

Inače glazbena škola Požega opremljena je vrhunskim i suvremenim studijem s režijom i pomoćnom režijom. Kroz predavanja glazbenih stručnjaka učenici usvajaju znanja iz područja audio snimanje i obrada tona.

Sudjelovanja na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima, smotrama, festivalima, kao i redovna koncertna djelatnost svakodnevica su rada Škole, koja je posljednjih nekoliko godina obogaćena velikim zajedničkim projektima profesora i učenika.

mšm/hrt

Foto: Pixabay, iustracija